Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ko dade ovoj ovčici da ona komentaeiše slobodu medija ?
Čovjek nije savršen...Ako ste u okruženju bez nasilja i govora mržnje uglavnom ćete biti miroljubivi... Govor mržnje je OTROV koji radikalizira pojedince, grupe, kolektivitete... Na KLIX djeluju pojedinci i grupe koji trolanjem, vrijeđanjem, najpoganijim riječima raspaljuju negativne strasti, šire nacionalnu i vjersku mržnju, veličaju fašizam i druge ideologije zla, radikalizuju ljude da bi proizveli haos i nasilje...Vrlo dobro se zna koji su to ljudi...administratori portala su najodgovorniji.
Svi se trebaju ugledati na Klix koji svima omogucava punu slobodu izrazavanja. Svaka straha moze vrijedjati kako mu srce zazeli ali ga dobre cike sa naseg omiljenog portala nikada nece ukinuti niti prijaviti cikama kojima je posao da se bave takvim jadovima.