Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ček malo, ovo je Bošnjacima dobro poznato, isto je govorila i genocidna srbija!!
.... aaaaa nije niko lud, u Mijanmaru je nazalost genocid proveden....
ovi mijanmarci primili muslimanske izbjeglice, a muslimani bi je pretvorili u islamsko-šerijatsku državu. tako je i hrvatska primila 500-600.000 muslimana iz bih, a danas pljuju po hrvatskoj. za to vrijeme su ratovali protiv hrvata u bih, a sve hotele su devastirali.
Srbi i danas dan negiraju Srebrenicu... Nista novo, pa nece valjda priznat etnicko ciscenje?
Sve su to isti geni - geni manijaka, silovatelja i ubica, koje su Turci donijeli u Srbiju i posadili ih u sljedeću generaciju Srba, jer muškaraca poslije kosovske bitke više nije bilo.
Zar smiju mediji pisati o progonima,ubijanjima,genocidima nad muslimanima sirom svijeta...Znam da se citav svijet digne,tj.mediji ukljucujuci i klix.ba kad je teroristicki napad u Parizu,Londonu,Minhenu, a sta se desava u muslimanskim zemljama samoubilacki napadi,bacanje bombi u skupove,protjerivanje to niko ne naziva terorizmom niti genocidom,niti se vrti po medijima...A kad se desi u gore navedenim gradovima ne mogu procitati narednih 5 dana nkakvu drugu vijest osim te na klixu..
Zasto Amerika ne posalje svoju vojsku da sire demokratiju u ovoj zemlji? Vjerovatno nemaju nafte,dijamanata,plina......
Je li dao neke cifre? Koliko je poginulo ljudi od ovih militanata, a koliko je Rohingya u masovnim grobnicama? Ne bi bilo teško skontati ko je kriv? (Iako se kod nas pokazalo da dokazi nisu dovoljni ako ih ne znaš iskoristiti)
ovi su isti srbi genocidasi!
fotografija decenije, tuga ,jad i čemer