Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi ih pustio da se vrate odakle su dosli.
Pustice ih u Bosnu
EU će primiti 400 djece sa Lezbosa od tog broja Hrvatska 12.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi da se vratite kućama i prestanite se kotit ko štakori! Evropa vas ne želi!!!
Vratiti ih kućama, šta su krenuli krasti paliti i prosjačiti po EU i još protestiraju, marš klošari jedni
Ovako ce i po BiH poceti paliti svoje kampove samo da uznemire liberalne Njemca i Svedjane da ih prime. Nije cak problem ni primiti 30.000 ove iz Grcke i Bosne. Ali za mjesec dana eto ih opet novih 30.000. Pa opet i opet.
braco iz bih,meni je za sta vasa vlada radi..umisto da stiti svoj narod..sican se u pocetku ste nama govorili kako smo fasisti sta ih ne zelimo primiti..ja prvi bi primia nekog ko je stvarno izbjeglica,al ovi zele nista ne radit i zivit od socijale,nikad se ne integrirat..a to sta su iste vjere ka vi,ma di ste vi od njih..oni kulture nisu vidili..blizi smo mi katolici i vi muslimani..moramo bit skupa..zelin van svu sricu i da napokon dode na vlast neko ko voli bih i svoj narod
we need moria kills..ako tako zelite
Idite kucama svojim pa imaj slobodu gamadijo crna
idi te u k****
Danasnji svijet ode u neku stvar. Znaci ilegalno dodjes u tudju drzavu i jos protestiras i jos pazi ti zahtjevas. Ja vise ne mogu da vjerujem. Evo ja odem u Njemacku ilegalno i mene ce deportovati ali ovi indijanci mogu jos i protestirat.
Nek puste da idu oni iz ratnih područja, ostali lijepo nazad odakle su došli.
zapravo, oni iz ratnih područja nek budu zahvalni da su u Grčkoj. Nije ovo ispuni mi želju. Kao da su naše izbjeglice birale gdje će.
Da su se tako bunili kod kuce ne bi ni bili tu gdje jesu.
Pobacajte to u more i ćap.
Ako eu uvede sankcije turskoj mozemo ocekivati novi talas migranata
Bezobrazluk.