Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ne volim ni ja štošta pa ne možemo protiv toga
Crnogorac prvi put u Njujorku, šeta trotoarom kroz gužvu, omakne mu se i pravo glasno prne. Okrene se da vidi jel\' ga ko čuo i prvi put u životu vidi crnkinju. Unezgođen reče: - Au, ja te sprži đevojko.
\"Slika mene kao ljutite crne žene je slika koju su pokušali napraviti o meni otkako se Barack kandidovao. To nije uredu\", rekla je prva dama SAD-a, prenosi Telegraph. lakse bi bilo od tebe napraviti zenku orangutana. moze i bez fotosopa*
Ja clanka, nista niscim
U tebi je šejtan,treba ga išćerat hahahahaha Mr.š pravi hurmašice,sunce ti neradničko
totalna kretenkusa...mislim saom da bi jos gora jos sujetnija jos namrgodjenija bila BOSANKA :-)
aj ba, sta se bunis moglo je biti i gore zamisli da si hilary
MAJMUNICA samo dokazujes gubicarko da si nastala od monkeya
Sujetna, needukovana, isuvise gorda, ne zna se obuci, ne prihvata savjete eksperata, misli da je intligentna, ne zna se ponasati u javnosti, ispada smijesna, vjecito namrgodjena, pa sta ocekujes Mrs. Obama, da neko laze americku javnost i kaze da si samranna, duhovita, inteligentna osoba...??? Najveci promasaj u istoriji Bijele Kuce, kao i njen muz Husein.... GO REPUBLIKANS !!!
jel se to gospodjica nesto naljutila? i malo pocrnila...?
sve je to namjestaljka bog zna zasto im sad ovo treba..u americi nista nije sucajno vjerujte
a kako bi da te prikazuuu? kao ljutitu bijelkinju ?
htjela, kao ljutitu bijelu zenu? ---is this because i\'m black?
www.smjesne-slike.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=b4VEY-zi_bs&feature=player_embedded#!