Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, ovo je primjer Dodikistancima
Čuj kakve veze ima, pa Bošnjaci u svemu vide Dodika. Opasni su to kompleksi, za psihijatrijsko posmatranje
aj da vidim muslimana u saudijskoj arabiji da ovo uradi. odmah smrt odrubljivanjem glave. a ni u sarajevu ne bi dobro prosao, bosnjaci bi pomislili da ih neko vrijedja podsjecajuci ih da poticu od hrvata i srba.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ipak se okupio veliki broj istomišljenika.
...bogme, nismo svi! gluho bilo!
jedino draza osoba od tebe mi je demi moore :D
Michaela za predsjednika!
Daje se sve više publiciteta Trampu. Negativan publicitet je takođe publicitet. Prosječan glasač u SAD i glasač uopšte ne obraća toliko pažnju na sadržaj programa koliko na prostu prisutnost u medijima. Koliko god Mur bio u pravu, plašim se da onom mazgovu čini uslugu. - Ovo je još jedna besplatna reklama za Trampa.
ovaj corca je obican pajac
Trump je pravi kamiondžija neotesani i to ne samo zbog muslimana!!!
sto se tice amerike ...tamo je vec 30-40 godina na sceni podmukla islamizacija koja se krije iza demokratije...to se preselio u evropu zadnjih 20 godina..u americi muslimani namjerno prvociraju tako sto izadju na ulicu i klanjaju na sred ulica i igralista...tako zaustavljaju saobracaj i tjeraju djecu sa igralista....a onda kazu...to je nase demokratsko pravo....u engleskoj i njemackoj su se vec po zakonu izborili za serijatsku policiju
@drinsy kokarda pokrij se ušima: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/zavjera-sutnje-kao-odbrana-nasih-heroja heheheheheehhehhehe
Dodik oće referendum od Michaela Moore-a
procitajte komentare na njegovom FB profilu pa recite jesul svi muslimani
Upravu je covjek ☺