Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ljudino! :-)
kaže čovjek koji jede za šetericu
HVALA ZENICO :))) http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40687
OVI \"NAŠI\" ČETNICI SU NAJGORI KUKU NAMA
ovaj moor je genijalac svi dokumentarci su mu predobri pogotovo capitalism love story svima bi preporucio da pregledaju
MOORE ...vidi ti se po faci da si i ti.....h.a.j.v.a.n .....kao i svi tvoji sunarodnjaci !!!! Y.e.b.e.m te usta debela !!!!!
Nebojša Malić, jedan od najvećih negatora genocida u Srebrenici, srpski radikal i ultranacionalista, koji živi u Americi, sin je visoke funkcionerke SDP-a BiH i predsjednice Skupštine Kantona Sarajevo te donedavne državne zastupnice SDP-a Mirjane Malić Potvrdila je ona to u vrlo kratkoj izjavi za Dnevni avaz, ne želeći se upuštati u bilo kakve dodatne komentare. Činjenica jeste da niko nije odgovoran za tuđe postupke, pa ni za one najbližih članova svoje porodice, ali nedopustivo je da Malić odbija javno iznijeti svoj stav o višegodišnjem skandaloznom djelovanju svog sina. Nebojša Malić, naime, živi i radi u Americi i već godinama je autor bloga Sivi soko/Gray Falcon te redovni kolumnista internet-stranice Antiwar. Navodno je još početkom rata iz Sarajeva otišao u SAD, a diplomirao je historiju i političke nauke na američkom Univerzitetu Grejsland u Ajovi.
U PRAVU SI I SEBIČNI I GLUPI