Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se Klix ovo zeza sa nama malo - Zadnja recenica "Inače, smatra se da postoje minimalne šanse da će oluja ugroziti i područje Sjedinjenih Američkih Država (SAD)." i Naslove "Miamiju prijeti tropska oluja i vjetrovi koji pušu do 100 kilometara na sat" - Nebo i zemlja......halo Klix nemojte se samo oslanjati na google translator pa mozemo to mi i sami.....:)
strashno, bas sam proshle godine bio u americi sa rodzacima iz norweske obishli miami, floridu, nev york nije mi se swidjelo jer u americi prewise brz nachin ziwota za razliku od nas u swedskoj Skickat från min iPhone 6s plus 256GB
Ti si za penzije vec
Znaci da ne idem ?
Prenapuhano, nije to nista
Oluja koja se formira na Karibima, krece prema Meksiku, stici ce do Amerike, vjetrovi ce zahvatiti Jamajku i Kajmanska ostrva, a prijeti "Miamiju". Pravopisne vratolomije u tekstu od samo sest recenica, naslovu i podnaslovu. Sto se tice redakcije Kliksa, dzaba se Vuk Karadzic trudio. "Miamiju" i gotovo.
"Sto se tice redaJest vala ni prepisati nije bio u stanju kako bog zapovjeda :DDDDDDDDDD
@sashapuskin Pardon, "Sto se tice redakcije Kliksa, dzaba se Vuk Karadzic trudio." Jest vala ni prepisati nije bio u stanju kako bog zapovjeda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova slika me podsjeca na sarajevo
Vala bas. One zgrade u pozadini isto Alipasino.
Po prvoj rečenici kažete da im je kijametski dan, po ovoj zadnjoj ima mogućnosti da se spase. So what is the truth ???
Alah zna!
@trir mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ALLAH.....................