Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mia Love nije prva crnkinja u istoriji americkog Kongresa, nego prva crnkinja clan republikanske partije u istoriji americkog kongresa. To je otprilike logicno kao Jevrej neonacista u Rajhstagu.
@lik Procitaj opet sta sam napisao. Nemoguce da si toliko glup. Nasa draga Kondoliza nikada nije bila kongresmen :-) Pozdrav za moga dragog prijatelja Sandzakliju.
@lik Jesi li ti isao u specijalnu skolu? Je li ti previse komplikovana moja prva recenica? Hajde procitaj jos jednom pa ako ne ide, objasnicu ti. Mozes ti to. Ja vjerujem u tebe.
"... pripada republičkoj stranci LDS." Koja je to stranka, *ebo vas glupave? Zena pripada Republikanskoj stranki.
@sezam.susam: Sve ja tacno sto ste rekli osim da je " službeno oformljena stranka LDS koja djeluje unutar republikanske partije." Nema nikakve sluzbene LDS stranke. klix.ba je ovu gresku napravio, pretpostavljam, poslije slusanja govora Mie Love u kom je samu sebe nazvala "black, Republican, LDS woman". LDS je jednostavno njena crkva, a ne stranka. Rijetkost je da je clan kongresa clan LDS crkve. Nadalje, nikakva "Republička" partija u Americi ne postoji. Neko ko ne zna za Republikansku partije ne bi trebao biti zaduzen za objavljivanje vijesti iz Amerike, a vjerovatno ni svijeta uopšte.
Trebalo bi Amerikancima uvesti demokraciju..
glupost a Obama aaaa
Uh svi belaji su proslost, sad ce samo rijeke meda i mlijeka teci, covjece crnkinja usla u kongres!!
Ona ti dodje ko Rasim Ljajić u Srbiji.
Ne diraj te vi nama Rasima.On je legenda!!!
Rasim Neuništivi☺
ovo je greška, žena je prva crnkinja iz republikanske stranke, ali ne prva crnkinja općenito
Crna ili bijela, ako je za nju zdravstveno osiguranje rasipanje novca, a finansiranje ogromnih troškova vojske, te raznoraznih tajnih službi ok, ona više predstavlja zamišljeni lik Golijata, ma koliko se tripovala da je drugačije..
da nije ovako lijepa ne bi je ni sada stavili u kongres.
Lijepa ko šu*ak.
Zena uporna i naravno zna sta zeli..svaka cast za to..eto njen trud se isplatio..respekt..
Volim seks sa crnkinjama :3
Eto ti njihove demokratije......CRNKINJA na samom kraju 2014 u kongresu.