Protesti u Švajcarskoj
0
"Mi smo muslimani, a ne Hitler"
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista je sramota da se vredjate,i niko s ene drzi teme ni cinjenica-svicarska je relativno mala zemlja-a ima 200 dzamija i da li je to malo na broj muslimana tamo ,mislimda nije-a sto se tice uvreda-verujte da nije bilo ugodno citati kako se muslimani sprdaju sa smrti patrijarha pavla-za mene licno to je bilo ispod svake ljudskosti.i sta sada ocekivati nego da se srbi sprdaju sa islamom-nema kraja ovoj mrznji na zalost-pozdrav za sve normalne
Da ali medju vama ima islamskih fasista a vi nikako ne pokusavate da se odvojite od takvih ljudih. Prema tome u ocima zapadnjaka ste isti kao onaj mali procenant islamskih fasista.
Ma, da ti si promuslimasko orijentisani ateista... nesto kao Tito :) Samo to ne prolazi vise kod Srba :)
blago meni, kad vidim vas se... ja sam ateista i zaboli me... i nemam problem sa huskanjem, i ne fatam se puske...... zivio ateizam.a vi se pljujte tu do groba... mamu vam je.bem bolesnu
pisam se na krst i na bibliju ko sto se pisam na sve sto nije srpsko,ja pavle uime krsta poklah i silovah sotine hiljada muslimana i katolika moji nasljednici nastavljau sledeca pokoljenja su u svajcarskoj,tamo su pune banke svega i svacega,srbija do londona
@portal, znam ti bi vise volio da se na fasizam odgovori fasizmom , kad ni ne znas drugacije...sve sto lici na demokratiju, tolerancija tebi je nepoznanica i ti to nazivas tako.... ali fasistima treba zabraniti ulazak ovdje ili brisati takve komentare doduse mozda ima slicnih moderatora pa je onda to ovdje drugacije nego na normalnim i ozbiljnijim stranicama. Ili ne znam kako da objasnim razloga da se samo fasistima dopusta da pisu na ovoj stranici.
Bosna nije ni srpsak ni hrvatska ni muslimanska vec i muslimanska i srpska i hrvatska...i to je to pa vi pisite sta hocete, Sloboda govora je ok ali ko meni daje toliku slobodu i pravo da ja svojom pricom vrijedjam druge bez obzira o kome se radi. moderatori bi trebali da malo razmisle o tome.
Ako imaš mu.da pošalji adresu na [email protected] baš mi je merak da nekog od ovih lajavaca zgazim.
A Srbi se ne vrijedjaju? Samo sto mi Srbi nismo pic.ke da kukamo kad nas neko vrijedja!
jedini portal koji dopusta ovakva vrijedjanja muslimana i Bosanaca uopce.
Nista ja nemam protiv Bosne, ali srpske Bosne... kakva je uvijek i bila, niti protiv regionalne oznake za Srbina iz Bosne, iliti Bosanca, bas kao Vojvodjanina, Sumadinca, Pirocanca, Krajisnika i ostalih regionalnih oznaka za nas Srbe!
samo vi pisite fino vas je slusat al Bosna i Bisanci ce vazda bit ujedno veliki eferimi moderatoru ove stranice sto dopusta ovako vrijedjanje,
@6x@juf Pisam ti se na tvoj \"jezik\"
Imam svoj jezik i zovem ga hrvatski (prema svojoj nacionalnosti) ali ga ne svojatam jer isti ili sličan koriste brojne nacije na ovom području. Imam i državu i zovem je Bosna, gle čuda, komplikovana ali je moja kao i Hrvatska i jeli sad treba da mrzim Srbiju zbog morona koji su joj kaljali ime u ptoteklom periodu i dalje to čine.
Kralj Tvrtko u manastiru Milesevo krunisan za kralja Srbije! Svaki daljnji komentar je suvisan!!! Cega se pametan covjek stidi, bal.ija se ponosi!