Uživajte u zimi, ljeto će biti pakleno
522
Meteorolozi predviđaju da će 2013. godina biti među najtoplijim
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne serite. Ako je ljeto logicno je da bude TOPLO, ako je zima logicno je da bude HLADNO... Ne plasite ljude...Nemate vi pojmaa
mujo gdje ces za smak svijeta-? ma skromno u krugu porodice i prijatelja
Godina još nije ni počela ,a oni već počeli da s.ru ! Mogu misliti šta još neće skontati !
Da, svake godine govore zato sto je globalno zagrijavanje i onda je logicno da ce svaka godina biti toplija od prethodne!
Tako govore svake godine što nebi i ove.
Koje li gluposti, Bože dragi! Ovi pojima nemaju, samo raju ko nešto straše i na taj nacin skrecu na sebe paznju
da, da... strah, bijeda i bol!! A ne daj Boze objaviti kakvu lijepu vijest, pozitivnu... nesto... ma kakvi... 'oce narod veselo! Da hoce ovaj internet pasti ve c jednom i da svi rtv prijemnici u svijetu pregore od neke solarne oluje.. ne bi niko sretniji od mene bio... dobro je onaj rus rekao: "ako zelite da budete sretni, prestanite gledati tv, slusati radio i posjecivati internet!"
Šta oni znaju ba -.-' rako su govorili da i ova zima bit najhladnija č-č
mislim da moraju a.l.a..h.a kontaktirat zato
cuj uzivajte u zimi neni dan mi nokAT OTPADE
pogode ko prstom u g.....o
U nekom djelovima planete kao naprimjer: Arabije,Sahare,Auatralije, Afrike...!
pa ja, isto k\'o sto je i ova zima najhladnija u zadnjih 100 godina
bo ter..ma, ovi nas samo prepadaju. ima vlade, nema vlade, eto ce.tn.ika, eto vanzemaljaca, nema hrane.otrovna hrana, smak svijeta, jev.r.eji, ame.ri, tu.rci, hladna zima, ledeno doba, tropsko ljeto, radijacija, meteor, kim kardasian obrijala pi.ck..u,.. a mi, vjerni pripadnici, zajedno sa nasim predstavnicima klikamo... kako smo nisko pali.
Kakav je svijet (narodi) ne bi me zacudilo da svake godine sve bude toplije
globalno zagrijavanje... -.-
Dzaba ljeto i vrucine kad ce mi na srcu biti zima jer Melihe nema pored mene. Ako navrnes, http://goo.gl/27klD da se ugrijes u ove ladne zimske dane ;-)