Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinski prijatelj Bosne . Hvala ti sto si razotkrio Karađorđevo
Dino i OSMORKA se ne slažu, oni vide problem Isključivo samo u Sarajevu
Da je ovakih postenih politicara i ljudi bilo bi nam svima bolje. Istinu si rekao gospodine Mesicu i mi to znamo al na zalost sa ovakima na vlasti ne mozemo nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce te Željana Zovko proglasiti Irancem.
Stjepan Mesić je veći BH patriota od HDZ miljenika Dine Konakovica.
BIH nisu problem ni Zagreb ni Beograd nego prodane Bosnjacke duse...ni genocid nas nije nista naucio nazalost a ko te stvari ne nauci ide bojim se ponovo popravni ispit...
Zalosno al nas jedino ovaj mudrac moze spasti...al u ku...
Bosna će ući u EU onda dok Čović sredi stanje i poništi Bošnjake.
Tako je ....sve dok nas ne ostave na miru ona dvojica klovnova , Milanovic i Vucic , nece ici na bolje .
Čuj ovoga što zakuhava.
1000% tačno👏👏👏👏
Bravo prijatelju
svakom je sve jasno!
Samo ovoj bradatoj bud... nije...umringt ce lu...D
'Danas mi koji smo ovdje možemo reći da prisustvujemo jednom povijesnom, jednom historijskom danu. Danu koji će se pamtiti, ne samo u BiH. Pamtiće se u Evropi i svijetu' Stipe Mesić 2016 čuveni govor Trnovo na havi.
Zagreb i Beograd pa to je toliko jasno samo što mi plaćamo tu cijenu evo nas raseljeni po cijelome svijetu kako ako nije Beograd i Zagreb Tito je to držao u kavezu kao zvjer
Kod Bošnjaka uvijek ista priča. Uvijek je netko drugi kriv. U se i u svoje kljuse, pa će biti bolje.
Bosna je nadživjela 500 god Osmanlije , pa Austrougarsku , pa SHS Kraljevinu. Sad je priznata Država BiH kojoj ni ove sitne kabadahije sigurno ne mogu ništa. Očistice se Bosna i od tih parazita. Samo polako. Građani BiH će kad tad upravljati svojim resursima. To su demokratska načela i realnost. Demokratija će pobijediti.
I još samo dodati strance,i ovi nasi domaci nebi mogli kenjati,ali to im nije u interesu,lakše je ovako .
Gospodin Stjepan Mesić. Ne vole ga jer govori istinu a bio je omiljen 90ih kad je rekao da je došao da raz*ebe Jugoslaviju i da je njen posljednji predsjednik.
Bosnjacima je dobar samo onaj Hrvat,Srbin,Ostali ili visoki predstavnik koji su za gradzansku BiH,pa misle da je ok birati predstavnike drugima i odredjivati im tko je i sta je dobro kao za njih...Zato se izvlače ovi iz naftalina...
Tako je,i tako je TITO davno izjavio..Bosanci nedaj te mikad da vam Beograd i Zagreb Sudbinu kroje