Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekla vam je Markelica, nema vise izbjeglica, Bosnji cista jedinica. A sta kaze Montgomeri, Bosna mora da se djeli, bez rata i revolucije, mora doc\' do disolucije, na tri njena entiteta, priznace ih sve nacije. Srbin ,Hrvat isto vele, mora doci do podjele, Bosnjacima oklagije, neka prave gurabije, nek ih l\'jeci Torabije.
I onda nek navale po drugim migrantima.
Najbolje ih ostaviti na miru i nek izumiru u svom proklestvu. Vise mi ih je pun k*rac.
Njemci nikad nece dozvoliti da Njemacka postane Turska. Ovo su sve prazne price. Najbolje da se muslimani isele iz Njemacke i zapadne evrope dok je jos vrijeme. Jer kako je pocelo, i kako su se okomili na muslimane, jos samo ce poceti praviti logore za njih. Bolje nek zapad bude bez muslimana i nek izumiru. Sto bi se ja sikiro za zapad i nekom udovaljo. Neka nama BiH tako da me niko ne moze prisiliti na asimilaciju.
Idu mi vise na onu stvar, \"koliko je muslimana na zapadu\" itd.
Najbolje je da oni uloze u BiH otvore radna mjesta kod nas, tako da mi i ne idemo tamo. Onda ce svak biti sretan.
Ja radje ne bi isao u Njemacku i zapadnu evropu da mi se neki nacista buni protiv mene. Ako nas brate ne zele onda najbolje ostati u mojoj Bosni. Sto da idem tamo i da idem uz dlaku nacistima? Njih je najbolje ostaviti na miru dok oni ne dodju malo sebi ili im nestane radne snage da ne mogu bez nas. Ili nek uzimaju kineze, indijce i crnce pa nek sa malo sile protiv njih. Ja uopste ne znam sta oni vise hoce.
Ma kakvih ba neproduktivnih muslimanskih imigranata ???:D 95% studenata NIJEMACA neznaju tablicu mnozenja,neznaju koje im se drzave granice sa njihovom,svoje glavne gradove itd.itd...Gospodjo Merkel vi trebate da promjenite kompletan program rada po skolama,vasa djeca kako ih ucite i prava im dajete na zadnjem mjestu su inteligencije a koji se druze sa imigrantima i ima nesto od njih.Od temelja se kuca gradi !!!!
\'oce piski \'oce kaki
i hrvati zive u svojoj drzavi a manjina su. ma nisu cak ni to. navikni se Sarazine!
islamci neobrazovane dzihadlije napali na njemacku.. sacuvaj boze