Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas od Angele Merkel i Nikolasa Sarkozija nema vecih, a uticajnijih neonacista u cijeloj Evropi.
Gospodja Merkel zastupa politiku i sama dijeli licna uvjerenja koja su veoma bliska neonacizmu. Ova farsa za javnost je svaljivanje odgovornosti na nebitne likove koji su tek obicni izvrsitelji na terenu onoga sto je zamisljeno u njenoj i glavama ostalih ekstremnih pripadnika EU elite.
SRBI ++++++++++++++++ GENOCIDASi, SILEDZIJE U U.BICE ZA SVA VREMENA !!!!! SRBI SU SMRT , TERORA, VAMPIRIZAM I PRIMITIZAM !!!!! TREBA tuziti danju nocu genocidase SVRBE za sve STO SU POCINLI ZA 4 GODINE U BIH-i, I TRAZITI ODSTETU !!!!!!
Kad će Milorad Lagumdžija tražiti oprost od svih žrtava četoparitanske koalicije?