Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga teta Merkel, da vi zivite u Bosni, definicija neceg teskog/ tezeg bi dobila totalno novo znacenje za vas.
Bas mi interesuje dali iko procita sta napise na ovom klixu???? Kao i u većem broju drugih evropskih zemalja, broj novozaraženih se povećao i u Njemačkoj u proteklim sedmicama, ali je koliko u Španiji ili Francuskoj.
@FadilSeoskaVaralica Procitao sam i evo jos razmisljam sta bi to mogli znaciti...
Lutka , svaka joj je zlatna sta zbori
sledece 2 sedmice su kljucne
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Esad Blau 😂
Znači i ti si s njima (bilom bezosom zuckerom ) prdaro stara
Naravno, prošao august, kraj odmora, pa se ne moraju više cifre zataškavati da se sačuva turizam. Sada ide drugi talas i predznak sudnjeg dana do decembra i božićnih praznika i onda će opet opasti broj oboljelih
Bacila Sluz Dol . A ne nosi Masku. Znaci primila vakcinu. Sad samo jos da uzmu pare za nju
Hvala teta Angela ali nama teško da može biti teže jer smo mi već otišli u p.m.
Ovo joj je struka ,koliko sam upoznat.
@BH čuvar..Struka joj je fizika!!
Kad ti budes bivsa , bice lakse.
Jel to znaci "taj treci val",narednih mjeseci..
Ista si komsija kur
sport