Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema švrćkanja po ruskom moru, anlajišite jenom!
Fino se igrajte djeco!
Ima Angela jake službe koje su joj objasnile stanje na terenu i ko je agresor. "Angela Merkel je izrazila zabrinutost povodom eskalacije ruske agresije uz upotrebu oružja..."
Ma neka ih malo...
Ova baba nije više bitan lik ni u Njemackoj.... Napokon
imao sam priliku biti u bliskim borbama protiv rusa kod zeljinog stadiona a i protiv ukrainaca na jevrejskom groblju...mogu iz iskustva reci da su ukrajinci bolji borci...jer rusi krenu u akciju tek kad su mrtvi pijani...dokaz za to mozete naci na groblju u istocnom sarajevu...
Anegla stani između nji nedaj da kuhaju
Aaaaaa što je Angela zabrinuta,nisi sama,i Incko je zabrinut