Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popusit ces ti njemu obrezanu cundaru. Da vam nije turaka u njemackoj ne bi vam im'o ko dobro odrzavati zenski spol.
Herdogan misli zaebati Mukelefu, malo sutra!!!
Nije merkel luda i budala kao srbi, zna ona šta radi, srbi da su na merkelovom mjestu odmah bi udarili na tursku iz čista mira
Šta ima loše ponekad se pobiti
Ko poznaje i jednog Turcina, kako treba, moze da zakjuci da Turci imaju vrlo malo zajednickog sa nama. Od Skandinavije, na primjer Turskaje je udaljena, oko 3000km i 3000 svjetlosnih godina. Nije Evropa licemjerna kako mnogi us svojim komentarima hoce da prikazu, vec je Turska nazalost po skoro svim parametrima daleko iza Evrope. Erdogan moze malo sta da ponudi Evropi osim vrlo agresivne ideologije, sto evropski politicari vrlo dobro vide i na kulturan nacin mu kazu da odjebe.
@Xbox360 -Tacno ne mirisu mi nesto posebno, nazalost poznajem ih vrlo dobro da bi ih volio. Medjutim nije poenta u tome vec u tome gdje je Turska u poredjenju sa ostalim evropskim zemljama. Probaj mi naci i jedan parametar da su iznad, recimo Danske ili Belgije. A tebi da dam dobar savjet , cuvaj zenu i djecu (musku i zensku)dobro ako imas kakvog Turcina u blizini jerbo bi te to moglo skupo kostati.
@Dr.Baltazar Onda se ti dobro nacali mozda da daju koju LIRU i tebi. Vidi kako Izmetbegovic familija profitira sa svojim Turskim porjeklom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
manje prodaje şvapskog oruzıja - manje çe se muslımanı ubıjatı. ova svabıca je lukava kurwetına
Kraljica!!!!!!!
zanimljivo je da Rusija prodaje Turskoj raketne monstrume s-400,trenutno najmocnije oružje vazdušne odbrane što postoji na zemlji,da samo taj jedan raketni monstrum silni nego 10 najsavrameniji američki,a Rusi su mnogo zemalja odbili da im prodaju,a sad najednom Turskoj prodaju
EU prosipa pricu, nije zato sto ste muslimani. A Grcku primili kad su jos i tada u krizi bili. Obicne propagande i smutnje.
Potrebno je malo Saudijsku Arabiju pritisnuti, odavno su oni vjeru svoju izdali i sa bracom Zapadnjaka slave!
Lafo protiv IDILA, a vamo kurde istrijebljuju hehehehehe.
volim Andju....al ovo sto EU radi Turskoj vec decenijama je prevrsilo svaku mjeru.....recite otvoreno....necemo vas (usput nece ni nas)
@turbodoppelvergaser ne serendaj mali..znas sta mislim......cccc jednog dana cu te istuci.........
@turbodoppelvergaser joooooooooooj oni se vole pravo.......ahahahahahahah . nemoj ti tako ti budi fin zet :)
Gdje je Kemal Mustafa Ataturk da ovog fašistu Erdogana makne, on Tursku samo unazad vodi Lijep pozdrav iz Krajine
@BakrenoBradatiBookir Nek ti u Krajini znas ko treba da vodi državu, eto ti onog starog prdonje Abdica .. pa se Agrokomerc prodade za 100.000 KM...
chetnici, ustase i komunjare na aparatima!!