Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nije terorizam, onda su klimatske promjene... sljedece godine ce biti nesto trece i tako dalje... mazanje ociju.
Prvo se treba riješiti vaše kapitalističke pohlepe i onda će sve biti uredu.
nema nikakvih klimatskih promjena!! nikakvog globalnog zagrijavanja!! ovo je američki teški spin u cilju nastavljanja rata protiv čovječanstva (uključujući i ameriku, obične ljude)! ovo je luđakinja, istinski psihopata, zombi, američki sluga koji uništava njemačku "izbjegličkom" krizom proizvedenom od strane sad i nato-a!! pogledajte današnje nebo iznad šire regije: ist. bosna -- zapadno od sarajeva: horor, apokalipsa!! ovo nisu normalni oblaci, već tzv. chemtrailsi (hemijski oblaci, tepki metali) koje tragove ispuštaju vojni sad-nato avioni, ali i plaćeni komercijalni!!
Nije sirijce vjetar natjerao da idu u Europu ccc
"Svijet se mora boriti protiv klimatskih promjena kako bi zaustavio nove izbjegličke valove" ovo mora da je neki vic ja jos nisam cuo za neke "klimatske izbjeglice"
nedostatak vode ..........jednog dana? mozda
"jednog dana" tpo je moguce ali interesuje me zasto sad o tome ako ima akyuelnih problema koji su trenutno mnogo veci. btw nedostatak vode ce takodje biti vjestacki proizveden kao i sve ostale krize do sad.