Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko je Srbija od civilizovanog svijeta.
mozda i srbija prizna nakon sedamdesetak godina !
@ogledalce ako im Merkelova bude predsjednik
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbija ne bi ni postojala da je laži prihvatala kao istinu.Jedinstven slučaj u svijetu da jedna država opstaje na lažima.
Daju im milijarde da vrate dugove i sad traze obestecenje nije cudo sto su srbi i grci braca
evo ja ti dovedem političare i bankare koji su nemacki ljudi u grckoj..koji uzmu nepovoljne kredite i propadnu i onda opet dodju nemcu da dokrajce grcku privredu...posle traze grcka.ostrva grcke luke..ima o tome dokumentarci i sve je istinito..jer da nije nemci bi vec bili u posedu pola grcke
otkuda si ti ptico,iz koje civilizacije ti stiže?
Ja ne znam o čemu ovdje neki pričaju. Srbija odnosno srpska vlada su priznali zločine i formalno se izvinili. Međutim, rat nije počeo zato što se Srbima klalo i palilo, to je bio sukob nacionalizama. Jedino istinsko rješenje je realno sagledavanje istorije i korijena sukoba. Ovako, da Srbi priznaju da su demoni a ostali sveci, to se nikad neće desiti, jer prije svega nema veze sa realnošću.
Znači svi svoje zločine priznaju i placaju samo Srbi veličaju i hvale se.
Pa za 50 godina mozda kao njemci
Zlocin ne zastarjeva,nadam see a ce doci bolja garnitura od klana izetbegovic I da ce kad tad srbija platiti za zlocine koje je pocinila
tako se to radi 🙂
merkel mora malo pomirit narod u grckoj.. jer su njemacke firme preuzele kontrolu nad najvecim sredstvima grka...
Tako je. Svi priznaju svoje zločine. I Srbi su priznali svoje zločine u Srebrenici (jedino ne priznaju genocid). Jedino Bošnjaci nikada ne priznavaju svoje zločine i ćute o njima. Recimo Klix ni reč nije napisao o godišnjici masakra u Kravici 7. januara. Bošnjacima je bitno samo da se večito predstavljaju kao žrtve.
@VojvodaDrasko U kravici su poginuli pampers borci od pampers Djenerala usranog i popisanog kako bi rekoa Seselj Jatka Mladica. Drugo je izgubiti na bojnom polju a drugo je ubijati i silovati zene, starce i dijecu. Naravno vama je to isto, zato nikad u historiji niste zabiljezili pobjedu. Jeste imate pobjede ali u lazima, kako bi znao vas otac nacije reci: "Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno"
@SamoNekSeNePuca Šta reći na ovo? Ja lično znam ženu koju su silovali pripadnici ARBiH. Ona i njen brat su živeli u većinski. Brat je otišao u ARBiH misleći da će time sačuvati njenu i svoju glavu, ali sutra malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi dozivjeli katarzu samo Rvati 'štuju i diče Ustastvo. Crne uniforme redovno paradu prave po Rvackoj
Tako to rade veliki
Kurava
Bosnjaci priznati genocid pocinjen na Srbima
@Misir1389 Dugo se ovako nisam nasmijao. Ali iskreno idiote jedan
Kako su se hrvati i balije nekaznjeno provukli poslje 1. Rata a i poslje drugog.
To su civilizirane drzave. A ne ko plemena. Ovaj je pucao na mene pa ti necu priznat, ti si na mene pa necu ni tvoje, treci i vi ste na nas pa necemo ni mi.