Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bay bay Euro
Problem je evidentiran, radi se o korupciji ali onom glupom obliku, plaćanje ničega jako visokim iznosima...... da se radi o korupciji u smislu nepotizma koji bi tu trebao biti radi zaštitie \"domaće\" proizvodnje (merkantilizam) onda bi stvar bila drugačija..... međutim u ovom slučaju nije riječ niti o tome..... sad postavlja se pitanje - čemu jedinstveni ekonomski sektor ako i dalje postoje partikularni merkantilistički interesi - postoji u svrhu usmjeravanja sredstava u gradnju svake države članice pojedinačno takođe evidentno je i bacanje novca u \"poduzetništvo novog doba\" koje se sastoji od : apliciraj na konkurs fonda EU, uzmi novac, radi dok si pod ugovorom i gasi kompaniju mišljenja sam da bi trebalo uvesti neki vid garancije u case specifikum privrednim granama (roba šioke potrošnje) da će kompanija u koju je fond EU uložio sredstva zaista i raditi nakon isteka ugovora u suštini sve se svodi na kredibilitet a njega je lako dokazati kad bi bio uvjet
Ja sam svoje Evre promenio jos prosle evte nisam bre lud da cekam da mi propadnu..........
Samo ludacima koji jos uvjek drze i nisu poceli da mjenjaju Eure za dolare nije jasno da ce se EU raspasti.Pitanje je za koliko dana a ne mjeseci.
Ne znam sjeca li se ko (mladja raja vjerovatno ne) Top Liste Nadrealista gdje su predvidjeli rat kod nas, a onda propast evrope i rat i pometnju kod njih. Nevjerovatno, slucajno ili ne, dogadjaji se redaju kao na traci. Nema sanse da opstanu sa ovolikim dugovima i ekonomskim problemima. Pa tako se i Juga raspala optuzujuci jedni druge za kradju. Te Slovenci placaju za sve, te sipci samo uzimaju... Isto sad, Njemacka i Francuska placaju za Grcku, Italiju, Portugal i Spaniju. Repriza :)
Hajmo Evropa pocnite sa stampanjem para, mi to radimo godinama
baš sinoć gledam jedan stari švabo bukvalno zapjenio pričajući o njoj između ostalog je rekao: \"Njemačka je kapitalistička zemlja. A ona (Merkel) je od malena učena da razbija i uništava kapitalizam\" lol jer, angela je iz DDR-a a to su skoro pa RUSI! avajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lol
propali paščadijo