Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da je merkelica izgubila kompas ili je skroz hipnotisana...a sklon sam sumnji i da je neki reptil ili vanzemaljac koji zeli da izazove smak svijeta...naprimjer..trenutno je u evropi 30% muslimana...a 1990 ih je bilo 5%..kako je moguce da ona ne shvata kakva je to progres?..pre neki dan obavjestajne agencije jave da je na granicama sredozemlja trenutno 60 miliona crnaca koji krecu prema evropi...merkelica i oland odu na maltu pre par dana da malti daju podrsku?.aahihihihihihihiii
A ne, sa islamskim simpatizerom kojoj je glavni cilj da unisti sopstvenu drzavu i evropsku kulturu "zajednicki jezik" ne postoji. Trump ce saradjivati sa pravim evropskim drzavnicama poput May i uskoro Le Pen.
Kad malo bolje pogledam ova Merkel i Trump bi bili dobar par. Onako podjednako ljepuskasti, zgodni, pribliznih godina.... razlicitih stavova, al suprotnosti se privlace!!!! Hahahahaha
Ich liebe dich MUTTI. Wirf ein auge auf meine BIH bitte! 😉😉😉 Navratit će Mama. 😉
Frau MErkel, zaista šteta što ne slušaš balkanske melodije. Sve bi ti se kazalo samo da si slušala sreceparajuću: DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA !
pusti trampa help boznia
Vidi, vidi, nema nafuranosti Merkelove kao Bošnjaka protiv Trampa!
jedini jezik koji možeš naći sa njim je teleći
Samo se vi složite oko Dode i bacite ga u kontejner,a za ostalo ćemo lako,ja ću vam sve drugo halalit.
ich nicht sprehen deutsch