Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najlakše je bit musliman u NJemačkoj...treba bit musliman u Bosni
Klix stvarno treba poduzeti nesto sa debilima kao norid.
Nema čišće vjere od Islama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka čast gospođo kako si to rekla ja bi sad došao u Njemačku da živim
Danke......Anke 😂
4 mil.??? pa samo turaka ima 7 mil.
lijepa moja angela 😍
Seehofer pokušava da spasi što se spasiti može, i pokušava vratiti glasace od Afd.. Ne može on popraviti što ova masonka može razvaliti
Masonka... On a bi najradije da nema religija... I da njihovo mjesto postavi njegovo velicanstvo.. Novac
to kraljice
Druzenje i zenidba odnosno udaja za "drugacijeg" (pri cemu djeca nose njem imena) -III faza!Ako ne oni, onda njihova djeca sigurno su nijemci, s ignorantskim stavom prema religiji!Ako se boris protiv toga, sebe i djecu si osudio na izolaciju!U mojoj firmi mnoge muslimanke koje su nosile hidzab vise ga ne nose!To nje jednostavno tako!
Ha, ha..Sve se ovako i odigrava-u njemackoj ima muslimana ali nema islama!Smatra se da je oko 2 mil muslimana u njemackoj odustalo od islama i sada su, vecinom, ateisti!I ostali su na dobrom putu,Naime, iako je u njemacku od 2015 uslo oko 700 000 muslimana, nije se ukazala potreba za novim dzamijama.Ova kultura i nacin zivota jednostavno melje i u jednom trenutku se covjeku ucini bersmisleno klanjati 5 puta i ne piti akohol-I faza.Odustajanje od posta i propustanje dzuma petkom-II faza.
Islam je stigao u Njemacku jos 1578 godine , a prva Dzamija je izgradjena u Njemackoj 1867 godine ,to je naj bolje opisao u knjuizi Islam i Zapad Bodo Muller !!!!
Koliko god to nekima bilo lijepo cuti, to nije istina... i Angela to zna...
Valjda ce Sorosovsku dro.olju neko smijeniti prije kraja mandata. Bio sam prije 7 dana u Kelnu. Sarajevo je za Keln arijevski grad. Koliko turaka, harapa, crnih, umotanih. Tuga. Ali AfD ulijeva nade!!!
Izrabljujete vi i te kod sebe i nas ovdje.
Vecina hriscana, muslimani i zidova su agresivni ludjaci. Ako ne vjerujes u te hebrejske skrabotine i nisi u njihovoj sekti ti si neprijatelj.
Neka svako vjeruje u sta hoce. U svetu kravu ili ludu kravu. U hebrejske pisane idole, u vjestice, djavole, itd. I to nije problem. Problem su horde divljaka koje pristizu u Evropu, ma koje glupe vjere da su.