Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bh telecom...idu prvi, daju više :)...kontakt [email protected] :)
...a googleove i fejsbukove servere metit u zaštićenu sobu u općini centar...kad je ne sj­ebaše piro...demokrate, neće niko...
odličan naziv za nove političke snage...PD...Piro-Demokrate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hehehe Deutchland dominira osvojili su Evropu bez ispaljenog metka
sta znaci jedinstvo. da hoce nasi tako krenuti, pocevsi od bosnjackih 300 stranaka pa cemo dalje vidjet..
...kupi jedno S i stavi ga iza T ili ispred C, kako ti je draze :P
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Deutschland uber alles !!!!!!!!
e moj tikvane hahaha
hjehehehehhehehe pa vi ste i gori ako ne i isti od amera - policijska drzava ste i sad, Gestapo, SS, BND, Stasi - sve sama bjelosvjetska organizacijska nevinasca.....
sve drzave su policijske (a poneke i vojne) jer inace nema reda pogledaj sta se kod nas dogadja
samo se bojim da ameri,englezi i francuzi ne nategnu svabe i po treci put te nam prebace ratna dejstva malo na europsko tlo,tek toliko da se malo zabavimo o sebi i da vidimo ko je ustvari tata
Dobro jutro Kristofer Merkel. Ona se toga sad sjetila. Pa cijeli internet ide preko Atlantika i oni preko Atlantika ga odobravaju i kontroliraju. Osim toga, ako EU misli biti nezavisna od Atlantika, zaista ne znam kako da to uradi, pa u svojim njedrima EU ima trojanskoj konja i ma sta god uradili, taj torjanski konj ce raditi za Atlantik. Angela se prepala, Ameri se malo ufurali pa prisluskivali "teHroriste" iz Mercedesa, Posrchea, Bosha, Siemensa, BMW, VW itd itd.
Objavimo rat Njemackoj - okupiraju nas - mi se predamo. Ende
muti merkel se izgleda okrece rusiji...cetvrti rajh pocinje da pokazuje zube ...."majmun je usao u tenak spasavaj se ko moze" :))))
Angi ne trosi bona toliku lovu.Dodzi ba u naske,mi ti imamo u svakoj kafani bona bar po pet ljudi koji sve i svakog znaju.Znaju ko nosi lovu u koferima iz FDS,znaju ko lopata iz Telekoma,Ko iznosi iz Elektroprivrede.Bona uz kafu moz kod nas dobiti jeftino nekoliko obavjestajaca (mahalasa) a informacije nece dalja procuriti od vlastite mahale.
Prije toga okupiraj Bosnu živa bila.
da..a nama je ostavila da se brinemo o penzionerima i socijali :)))
...jbg, ima i ona varijanta...kažeš na tulifon "jes sinoć nana razvila krompirušu, mmmmmmmm" a u stvari misliš "kupuj bolan te fejsbukove i guglove dionice, a moreš vala i mtsove pa da hostamo preko servera na santoriniju"...neće ga majci niko skontat :)...moja angela, zar da te ja učim, pored "enigme" :)
Hajmo objavit rat Njemackoj i pustit ih da nas okupiraju? I onda da se nebrinemo o Zlaji, Bakiru, Nerki....nego ovako kulturno o Komunikacijskim Mrezama...(jedva napisa jbte)
brzo bi narod tražio oslobođenje od švaba, ne trpi švabo nerad.
:)))))))))))))))))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako bi nama dobro dosla jedna Merkel...
merkel da je u bosni brzinom munje bi napustila ovu zemlju.
nitko ne smije da vas prisluškuje i prati vaše e-mailove i pr0n
...except echelon :)