Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švabe će izazvati i 3. svijetski rat, sve što rade je svijetsko.
i ja vec godinama govorim da trebaju pustiti da i Njemacka i Japan postanu stalne clanice Vijeca, ali neee, buijek dobijem isti odgovor "ali izgbuili su drugi Svijetski rat". ma koga briga, to je bilo prije 75 godina. sta je za danas?? danas su i Njemacka i Japan jedne od najbogatijih i najmocnijih zemalja svijeta. Vise bi zelio Njemacku u VS nego SAD!
А реформа Фолксвагена ? :)))
Pokrenuli 2. svjetski rat,ubili milione ljudi i sad bi opet da vladaju svijetom...ni ovi drugi nisu ništa bolji,poslali su milione u grob u zadnjih 60 godina
Gledaj dislajkova...Hitler bi bio ponosan na vas