Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koza svjetska neda vlastiitim narodnim radnicima invalidima 80% neda penzuje a lovu baca lopatom alije siraotanovica kurva majku joj
@Franciskuss i tebi slicni, ovo je i tebi/vama direktna poruka, ne samo njemackim rasistima. Cuj kako fino naslov kaze: " i pozvala Nijemce da ne slušaju rasiste i njihov govor mržnje"
@Franciskuss , znaci i tebe kao rasistu je pozvala!
franciskus franko frankenstajn bi perfekte terorist bio da nije bogalj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stara kokošurino, ni Novu godinu više ne možete proslavit normalno bez specijalnih snaga , a ovo je tek početak. Ili su glupa ko drvo ili si lutka nekih zlikovaca iz sjene.
SVAKA CAST KRALJICE,NEMA NISTA OD REZIMA I DRZAVNIH TVOREVINA IZ KOJIH NAROD BJEZI. TO JE POTVRDZENO PUNO PUTA.
frau merkel mora godišnje obezbijediti 600 000 useljenika da bi pokrila demografski minus i obezbijedila ekonomski rast i stabilnost fondova. to jugoistočnoevropski rasadnik odraslih, zdravih & jeftinih radnika ne može sam obezbijediti, pa se moraju primati i arapi i ostali čečeni.
baš me briga za ovu babu,nego recite vi meni smijel se izić u čaršiju sa polom iz 1996.? imam nekog posla jutros
jok, to ti je euro 2. jedino na trefu da probaš.
@Max_Bunker ma ja ću se zaletit pa šta bude sreća je na strani hrabrih :):)
teta angela krupnim koracima grabi ka kraju svoje politicke karijere...