Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH
Momak je na svojim nogama usao u policijski auto nakon sto su ga uhapsili. Sada odjedanput je u takvom stanju da najvjerojatnije nikada nece progovoriti. Otkud sada to? Mozda je zanimljivo to da je nakon hapsenja i zadobijenih povreda smjesten u izraelsku bolnicu u kojoj mu se stanje naglo pogorsalo pa mu je sada u pitanju i zivot. Smjesten je u Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC) u Bostonu.
Koja slucajnost da jednog ubijete, a drugog ranite u grlo. Po pričama desetine hiljada policajaca, specijalaca i vojske nisu uspjele uhvatiti dvojicu tinejdžera naoružanih pištoljčićem a Bin Ladena bez ijedne žrtve na svojoj strani ste savladali...
Gazi američke fašoste, majku im *** njihovu !!!
Fašiste*
Sta to Bosnu briga ! Zar Bosna nema drugih stvari za objavu!!!! Bolje da pise te o onom dijecaku sto je upao u rijeku nego sto pise te o Ameriki hvala bogu nije nas , sta ste se uhvatili Amerike to su njihova posla nema te nista vi sa Bostonom nikakve veze a ne znam cemu ovi svi komentari koji nisu vezani za Bosnu !!!!
ma ovo sve vise lici na stimaljku neku isto ko i oni tornjevi hiljadu rupa u prici..
da isto kao i masakr na markalama ili masakr na fudbalskom igralistu na dobrinji. E jesmo to dobro odradili u p materinu ali evo i Amerikanci uce, posebno su tornjevi pravo dobro odradjeni.
@faruk.kekic.5 Još mi nisi odgovorio, zašto nema snimaka neke granate na UNPROFOR-ovom radaru ako smo je mi bacili? I zašto je Berko Zečević vještačio da je uzrok eksplozije bila granata, a ne placirana bomba?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nek vam otipka odgovore mater vam fasisticku americku!
a i to šta će budala reći kao da je bitno..
valjda zna pisat ?! ako je musliman, ne znaci odmah da je i nepismen, ne ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)