Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumrak demokratskog svijeta je da ovi likovi mogu bit premijeri velikih drzava...
Pa rano si zapocela post,nije jos Ramazan.
ljevica će ustati ❤️ protiv fašizma.
A što, jesi uvela prohibiciju?
Udruzi se sa Komsicem
Smrt fašizmu, sloboda narodu...
Ovo je jad i bijeda političke Europe....
Ova zena je najveca laz u istoriji italije, a to je duga istorija. Sve sto je obecala radila je kontra. Italija nalici na migrantski kamp.
To je stara boljka dedničara, sve ti oni objasne kako sada ne valja i upravu su. Najave stvari koje bi ti uradio, glasaš za njih i VELIKO NIŠTA. Najveća im vrlina znaju reć šta voliš čut a nakon toga NIŠTA.
Populizam
Ma sve ludjaci na vlasti ,alkoholicarka fuj.
Treba preci na nesto jace od alkohola. Ludilo.
Meloni ne se sekirat okreni ulijevo pa neka ide sve k vragu,vazno je biti na vlasti
Na kakve nazovi političare spade Italija....
Pa seko ako te alkohol ne moze popraviti onda gace dole i naguzi se Braci Italije, pa neka redaljka pocne!! Mozda te to malo oraspolozi, a neko od brace te i oplodi pa da rodis jos jednog fasistu.
Isplaci se i bice ti lakse...