Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demografski samit u režiji putinovog mikroskopskog pujde orbana i ostalih pujdaša. Ko se bolan bavi još ovom grupom idiota ?????
"Tipična slika porodice s djecom postepeno je izblijedjela" U toj slici žena je kod kuće, odgaja djecu, dočekuje muža sa posla, pere veš... Radi li ova to? Ili je na visoko plaćenoj poziciji?
Ne može žena voziti kamion, autobus, raditi u banci ili supermarketu po 8-12 sati dnevno… i biti majka, domaćica, supruga, kćerka. Naravno da su stare, konzervativne, vrijednosti izgubljene, ali sam Zapad ih je uništio izjednačujući društvena prava i obaveze muškarca i žene.
Zapad propada ko žeton. Za par godina ce neko iz Bosne moc papire za dan dobit samo da radi. Kapitalizam kasnog stadija
Da najrazvijenije zemlje hrle ka ovoj propasti, nije slucajno dok ubijas migrantsku djecu nedajuci brodovima da pridju obali
Za porodicu je generalno u pravu, porodica je razorena skroz i posljedicu su katastrofalne
drustvene mreze su najvecim dijelom uzrok propasti porodice
Draga Meloni, ako to vaše nadvlada tvoj život će se svesti na djecu, peglu, šporet i krevet. Društveni život će ti se svesti na odlazak u crkvu jednom nedjeljno, a politikom će se baviti samo muškarci.
papanka