Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je tako i u Washington-u...
Vec vidim naslov "SIPA je zeli ispitati: Selma Bajrami pod istragom nakon hapsenja Bakira Izetbegovica i Mustafe Cerica zbog podrske i pomaganja ISIL-a"
ovi glumci i tzv zvijezde se samo vrte po tim egzotičnim državama gdje je kriminal broj jedan, ovaj otišo da uzme dobro bijelo u meksiko, ona nakaza rodman bio kod frizure u s.korea-i, segal u srbiji od prošle godine, nebi me začudilo da uskoro neke vijest stignu iz te vukojebine.
...lafčina čoek. em glumčina, em efikasniji kod komplet dea&nsa.
...da ga bas dea nsa ne ukloni zbog mjesanja u njihove licne interese :))))
...svašta j emoguće. kad vlade skrate budžete znaju se te "tvrtke" okrenut frilensing poslovima sa prahom. da se popuni budžet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Misljenja sam da Sean Penn nema nikakve veze sa hapsenjem,sin se slikao sa ocem i stavio sliku na twitter,cak je stavio i lokaciju slike kao da se pohvali prijateljima ili vec kome,ostalo znate :)