Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joś da su svi Naivni kako mnogi misle bilo bi par exzellente. .
čuveni slavenski smisao za humor
Mirzeta iz Prijedora ne zna šta su normalni ljudski odnosi. Nisu je roditelji naučili. Pakost, glupost i tvrdoglavost će je pojesti. Mamicu li joj smotanu i zaostalu u kokošinjcu!
Ukraina?? Okupacija Krima?? nista to jelde?? Od samog pocetka tvrdim da je osnovni razlog Ruskog uplitanja u Siriju skretanje paznje sa okupacije Krima i njihovog djelovanja tamo.
@Surogat A kao Rusija bolja?? Kako god tema je o rusiji, zaista ne razumijem ove mamlaze sa binarnim mozgom koji na svaku kritiku uperenu protiv Rusije/amerike odgovaraju kontra kritikom prema ovoj drugoj, kao ako kritikujes Rusiju ti si automatski Pro americki orjentisan, e pa nisam, pun mi je qurac i jednih i drugih, a ako to tvoj ucahureni binarni mozak koji sve vidi crno-bijelo nemoze da shvati onda mi te je zao.
@kraftwerk Ta moguca izgradnja je na dugom stapu, a ne ovisi od Sirije, pa ne vjerujem da je to razlog.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
http://www.olx.ba/artikal/23470797/erevollution-igrace/
Ko god da pobijedi, ljudi ce i dalje ginuti u Siriji, Iraku, Palestini itd
"Ko Kod"???
Ostatak svijeta ima da zahvali Bogu i atomskom arsenalu a vi bi davni počeli rat.