Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze se ostaviti komentar na clanak sa claudiom shiffer, ali morao sam ovo podijeliti sa nekim, tako da cu ovdje napisati! Claudia Shiffer je odron definitivno!
Mama mi smrdi.
kur*ca graha.,..
Ojjj jesam se posro jedva se opra..!!!
I moj racKu je ojacao kao nikad, bas za tvoju kevu !
Za ovog sto me citira.. To ti se \"druze\" zove politika, mozda ima i onih koji vas podrzavaju ali vjeruj mi nije bas tako kao sto vi mislite, zivio sam u Omasku (ako se ovako pise na nasem) u Rusiji 2 godine i bolje znam nego ti, hvala.
pitaj jednog prosjecnog Danca sta misli o istocno evropskom komunizmu :D HAHAHAHA
Pitaj ti prosjecnog Ruskog radnika, kako zivi i sta on misli o tom silnom Ruskom demokratskom prosperitetu...
Živjela Rusija i Bosna !! A ta propaganda da oni vole Srbe hahaha pustite to ;)
drugi po redu lideri hladnog rata su bosanci iz svrakinog sela u sarajevu :D HAAAAHAAAAA
danas sam malo \'odo....:))))
isto transvestit
ma mora da su srbi bili ta prekretnica ka boljem :S
Katolicka crkva nam javlja da se prosle godien broj katolika smanjio u Bosni za cijelih 12.000. Lijepa vijesti. A sad Adio .....a sad adio ....: :)
srbi smrde..