Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga sto fatihu uci ....MashAllah.... :)
ruska govna fašisticka ljubitelji fašista i diktatora,samo suprotno od njih
samo nek su porokali srPcice,tebi je kao stalo do muslimana kvazikršćaninu
i kakav je to srpčić koga ostavim kući subotu uvece,ha ha pa JADAN srpin,sjedi ti ovako pred ekranom kao neki pacenik ko' da je policijski cas
Nije vala ni normalan...
Nikad ne zaboravimo kako je sukob poceo. Demonstranti izasli na ulice trazeci promjene(ne odlazak Asada,nego promjene), Asad je odgovorio ubistvima demonstranata. Sjetite se tih pocetaka. To je trajalo nekoliko mjeseci a onda demonstranti uzimaju oruzje i pretvaraju se u vojsku. Toliko o Asadu i pobunjenicima.Svako ko podrzava ovog šiju,ubicu sunnitskog naroda neka se boji Boga da ga isto ne zadesi
Odakle demonstrantima toliko oružje? Zašto su rušili sve pred sobom u svojim demonstracijama? Zašto pobunjenici nisu ujedinjeni? Zašto se plasiraju samo informacije o tome koliko je sirijska vojska pobila pobunjenika, a ne suprotno? Zašto, zašto, zašto...? Zato što su pobunu poveli plaćenici, a vehabije ispranih mozgova nasjele na njihovu retoriku. Svi mediji plasiraju izjave samo civila s pobunjeničke strane, a nikad onih ljudi kojima je Assad dobar vođa. Kad shvatiš šta su mainstream mediji i koja im je funkcija, na koji način plasiraju vijesti, onda vrlo lako možeš prepoznati šta je uredu, a šta nije. Jedan savjet, danas sve što čuješ shvati obrnuto i znat ćeš istinu.
nema asad što da pregovara sa gamadi. kakva ženeva. smiješno je da onaj ko je iskonstruirao rat u siriji sad pravi mirovnu konferenciju i pri tome poziva predstavnike terorista kao partnere u razgovoru, a pri tome većina tih terorista nemaju nikakve veze sa sirijom. sirijska vojska treba da se riješi gamadi, a ne s njom da pregovara.