Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bjazzzziiii
Zlocesti ruski krivoslavac 😡 i nas dobri pametni David 💓
Kod nas kazu: Pas koji laje ne ujeda.
Balkanske izreke nisu primjenjljive ovdje. Zapad je sklon intervencijama u inostranstvu, pa kad nasi vojnici budu sljedeci put zaglavili negdje ko u Afganistanu pogodi ko ce im slati oruzje i municiju? Da ne pricamo ako se ovo otrgne kontroli i prosiri rat onda smo svi skupa nastradali
Ne zna se ko je veci debil ovaj ili Putin
A zelenski, na sta ti on lici?
ttetokoo Zelenski liči na čovjeka kojem je državu napao poremećeni, nacističkim đavolom opsjednuti susjed. Ne postoji svuda kult ličnosti kao u Putlerizmu, na silu vam je ta paralela sa Zelenskim.
Pored Mevedeva i domaći Međedev iz Laktaša izgleda trezveno i odmjereno. To je taj vrli, novi, multiporemećeni, pardon, multipolarni Ruski svet. Go uhljup i alkoholičar.
Ovaj opet prepio. Trijezan je samo kad spava.