Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Servi su izmisljena nacija, izmislio ih je Vuk Karadzic.ivio je u Becu gledao je tadasnje procese formiranja njemacke i talijanske nacije, pa je postupio po onoj poznatoj narodnoj: \"Vidjela zaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu\"! Nacrt za srpsku naciju dao je u clanku Srbi svi i svuda, a kasnije je taj plan razradio Ilija Garasanin u poznatom velikosrpskom programu Nacertanije. Medjutim, zapadno od Tara - Drina kod pravoslavnih Crnogoraca, Hercegovaca, Bosnjaka i Hrvata, ta Vukova i Garasaninova propaganda srpskog - ratarskog - slugeranskog imena, nije lako isla, i to srpsko ime pravoslavna elita nije uspjela znacajnije da promovise u narodu, sve do 1918. godine, kada je Aca Karadjordjevic napravio drzavu koja je vec u nazivu zabranjivala svaki cetvrti narod, dakle Drzavu Srba, Hrvata i Slovenaca.
nije 9. septembar nego 11. dobronamjerna ispravka
Ma sve je ovo zakuvao Gavrilo Princip...Zar ne???? BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Taj rat je nevjerojatno pretjerana reakcija paranoidne i krajnje militarizirane američke države na pojedinačni teroristički čin izvršen 9. septembra 2001. godine a sta je bilo na ovaj datum ccc svasta
\"Taj rat je nevjerojatno pretjerana reakcija paranoidne i krajnje militarizirane američke države na pojedinačni teroristički čin izvršen 9. septembra 2001. godine i pokazao je koliko su međunarodni odnosi malo napredovali još od ubistva nadvojvode Franje Ferdinanda u Sarajevu, piše autor komentara u Guardianu.\" Kakvo je ovo s.ranje u uglednom britanskom Guardianu. Djeca u 3.razredu osnovne znaju da Ameri nisu okupirali Irak zbog straha od WMD. Razlog napada na Irak znaju svi koji misle svojom glavom i ne gledaju Oprah Show.
....\"i pokazao je koliko su međunarodni odnosi malo napredovali još od ubistva nadvojvode Franje Ferdinanda u Sarajevu, piše autor komentara u Guardianu\"...ja bih prije rekao od berlinskog kongresa.