Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je ratovati po tudjim teritorijama. Otimaju se ko ce dominirati ali na tudjim bogastvima.
Bas ima da nasikiraju Ruse!Nikako da shvate da Kina i Rusija rade zajedno!Jedni imaju oruzje a drugi ljudstvo i da je dosao kraj ratovima i ubijanju ljudi po cijelom svijetu.Najveca sramota Amerike je ovaj senilni dedo koji ne zna ni staje jeo jutros a kamoli da on nesto uradi.
Bravo Gospodine Predsjedniče Biden. Istjeraj te Ruske Oligarhe, i bujrum u Bosnu i Hercegovinu na Iftar zajedno sa Putinom
i moja tetka tako mužu uvela sankcije kad joj neš nije bilo po volji. nije mu dala koke. muž nsšo drugu !
Biden je samo marioneta, odluke se donose u pozadini... a vidim da su odlučili da ratuju po svaku cijenu
Što oštrije sankcije poganim Rusima nametnuti.
Idealna treća zemlja za ovakav sastanak je Srbija. Sve druge zemlje su se svrstale na jednu ili drugu stranu, jedino Srbija balansira između Rusije i USA.
Udri po džepu gdje najviše boli. I SSSR se urušio iznutra zbog loše raspodjele primanja i lošeg životnog standarda.
Treba Bosna objavit rat Rusiji ili Americi ahhahahahahaha
Evo drugi hladni rat počinje izmedju SAD-a i Rusije