Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je samo bio razuman i pristao na kompromis. Nerealno je bilo ocekivati da ce se Kim poniziti i pristati na ultimatume.
Koja sarada medijskih goblina.
Soroševi mediji na aparatima!
Naravno da je ovo Američka diplomatska pobjeda. Ali ovo je pomak Trumpa u odnosu na ostale predsjednike. Zašto? Zato što mu nije fazon da ga američke poznate ličnosti vole, već američki narod. Ostalim predsjednicima nije bilo u interesu otići tamo, jer im Sj.Koreja uvijek može biti politički as u rukavu. Trump se suočio sa tim. Ima veće zasluge za mir od Nobelovca Obame.
@Cika ...
Kako got da se okreneš, dupe uvjek ostane pozada
hahaha, ljevicarski mediji na aparatima, trump hebe nanu i usi zavrce, poklopite se i tisina vise, samo budale vas uzimaju za ozbiljno.
Najciničniji i najnezadovoljniji globalno, trenutno su ljevičari. Šta god da bilioner Trump uradi, premisa je vlastiti imidž, a ne žele pogledati činjenice, pa uporediti odnos Obame sa tom istom S. Korejom. Licemjeri i politikanti.
Pametni su Amerikanci, nece dopustiti da ih prevesla komad budale Kim