Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2500 tenkova ima Ukrajina, desetak su izgubili al trebaće ovo za kontranapad
Poljaci najhrabriji ispali do sada !!! Ovo je pomoc, a ne sankcionisat ruske bogatase i ocekivat da rat stane
Iza sve te pomoći stoje Britsi i Ameri. Biden naloži Kongresu da odriješi kesu, Britanci organizuju logistiku i prevoz, Poljaci, Slovaci i ostali pomagači samo ustupe opremu.
Dakle zemlje Warsawskog pakta uskoro demilitarizovane...ostaju još zapadni okupatori, dakle postaju okupirane od strane zapada za potrebe fronta... :) ćoravi li ste?
Ako si tako paranoican i u privatnom zivotu nije ti lako, a pogotovo tvojoj porodici. 30 kapi bromazepama cuda cini a jeftino.
@gooUser1619271571 Nisam paranoičan, ali vidim da ti jesi pa znaš za te neke kapi za koje čuo nisam što znači da si neki korisnik kao Zelenski :) I on voli bijelo i tako to... Samo dajem obzervaciju na trenutno stanje, ništa više. Idi sad ukapaj koju kap pa daj odogovr ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poljaci su se u svakom ratu okliznuli..
oslobadjaju se sovjetskie opreme kako bi se prilagodili NATO standardima
Svaka pomoć je dobro došla. A pogotovo ovo naoružanje koje je dobro poznato Ukrajinskoj vojsci. Dobro će im poslužiti jer ni ono čime ih Rusi napadaju nije puno naprednije.
ovi bas mrze ruse hahaha
malo ih je što ih voli