Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@vitezkrsta, obavezno pogledaj ovaj link.. https://www.youtube.com/watch?v=rFX4K2JRqwI
Već dugi niz godina, svima nam je to poznato, bilo gdje da se desi kakav napad Amerikanci i njihove obavještajne službe povežu to sa Islamom i muslimanima kao napadima .. stvarno ljudi su previše naivni postali da uvijek povjeruju u ono što nam se plasira iz stranih medija... Svi znamo da je tadašnji predsjednik G.W. Bush napao Iraq opravdavajući se time da Iraq ima nuklearno oružije, pa jesu li šta našli ? Naravno da nisu, to je samo alibi za napade i preuzimanje tog tla zbog nafte !
Jao..... koje gluposti BOOZEE MOJ.
Kao što sam rekao,samo "talibi" mogu smisliti ovakav primitivluk.Samo vi puštajte razne Bilale Bosniće da vam kroje budućnost,na kraju cete sami između sebe da se rokate kao u Siriji.
Islam je VELIKO ZLO . Sinoc gledam emisiju na NG o AL-Quaida i prikazase i Bosnu kao od jednih baza . E sad gdje su ovdje oni veliko Bosnjacki " patrioti " da meni opet objasne kako eto svijet Srbe mrzi a samo sto ruke ne ljube islamistima hahaha. U Svicarskoj zabranjeni minareti , burke u Francuskoj sad azijati kad udjete u avion to jest na granici kada pokazete pasos u kojem pise Hikmet ,Sulejman , Muhamed ,Mehmed ,Mustafa mozes misliti kako ce se svi obradovati sto vas vide hihihihihih . Lagano se i zapad budi i uvidja da je ovome svijetu najveca prijatnja ekstremni Islam .
Jebo ti ja mater zlu!
Toliko si glup da ne shvatam kako te nije stid bilo kome pokušati reći svoje mišljenje. I ptice na grani znaju da Amerika vodi propagandu protiv muslimana i da svako malo napravi neku namještaljku, imaš više dokaza za to nego dokaza da su optuženi za to zapravo to i počinili. Najveća prijetnja ovom svijetu je glupost običnog naroda, pa muse može prodati bilo šta (za šta si ti odličan primjer).
Samo je bilo pitanje vremena kad će CIA opet nešto na muslimane svaliti. Zanimljivo da u zadnjih 20 godina nijedan Amerikanac nije počinio teroristički na tlu SAD-a. Sve nekakvi stranci u ime nekakvih ideologija. Hoće SAD da se dodvori Rusiji, dvije muhe jednim udarcem: poboljšanje odnosa sa Rusijom neprijateljskim stavom prema čečeniji, muslimane po ušima.
Svu fanatičnu gamad treba strpat u autobuse, put S. Koreje, pa nakon toga ih sravnit sa zemljom.
Niste vi više oni stari muslimani. Sad ste vi Novi Muslimani. Dosta ste se vi drugima prilagođavali. Nek' se oni sad malo vama prilagođaavaju.