Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah ce se otvoriti novi , ni manje ni vise nazivat ce se------Putin Donald's----
Propaganda. Bolje Krim Rusima nego Neo-Nacistima...
ma vece gluposti od ovih restorana nema,narucis taj njihov hamburger kako se vec zove pa ja mogu da pojedem komotno 6-7 takvih da bih se najeo :D zato u ZELJU na cevape nikad se nisam pokajao :)
mekdonalds ne preporucuje svojim radnicima da jedu njihovu hranu ali zato vole da je prodaju raji :))))) http://metro-portal.hr/odvratne-cinjenice-o-vasoj-omiljenoj-hrani-koje-ne-zelite-znati/61781
ali iskreno meni ta hrana njihova nema nikakvog okusa kao da jedem plastiku nekako mi skroz ne prirodna..dok npr. nasi cevapi,pljeskavice pite buredzike i to bas ima neku aromu nesto specijalno od cega srce mi podje brze da lupa..jel to sada navika ili je svakome tako to nezz :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zatvara zato sto niko vise nece da ulazi u te trovace ljudi...ja ne mogu vjerovati da ljudi u bosni pored nasih cevapa,pljeskavica i bureka idu u te trovacnice......znate sta je pisao kuci jedan americki kosarkas kad je dosao u beograd i vidio pljeskavicu?...."ljudi,nigdje na svijetu ne postoji veci i ukusniji hamburger nego u srbiji" :)))))
Jadan narod, pa sta ce sada jesti ? Morati ce se vratiti na zdravu ishranu... nema im vise drvenih hamburgera :D
Ima od gladi da crknu :D Kakav mek shit ne bi otišao tamo džaba da se dijeli, možda bi eto kolu uz'o.
...drama...
Što se mene tiče neka zatvore i ovdje u BiH. Sranje od restorana.
Zajebat ce njih Amerikanci samo polako