Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divna jedna porodica ... napisu knjigu o nestanku vlastitog djeteta, i to hoce da unovce ... ma ljepota jedna ...
U posljednjih nekoliko mjeseci fond namijenjen potrazi za Madeleine je gotovo ostao bez sredstava, tako da smo morali to učiniti. Svaki cent koji sakupimo bit će utrošen za potragu za Madeleine. Naša kćerka nam je najvažnija\", rekla je Kate McCann. CITAJ MALO,KO SE BOGATI??????? NOVAC CE BITI UTROSEN ZA NJENU POTRAGU, NE ZA DR..KANJE KUR..CA NJENIH RODITELJA
ne kontam ove koje boli rac za odredjene vijesti, a iste citaju, da vas ne boli ne biste komentarisali. gledala sam 50minutni film the truth of the lie, valjda ce uskoro doci knjiga na nasem. uglavnom, kad covjek pogleda shvati da je toliko gresaka u istrazi. sad sam 100% sigurna da su mccannovi krivi za njen nestanak, odnosno smrt.
kakvi su to roditelji koji se bogate na nesreci vlastite kcerke...odvratno...a mozda i unaprijed smisljeno ;)
koga racku zaboli vise?
Naletih na ovo neki dan: http://files.abovetopsecret.com/images/member/09815753597e.jpg