Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ono dio Rusije smatra u Europi, onda vam je pushiona.
Čuj da ostane ? Pa zar nisu BH-muslimani bili vodeći u Evropi u starkama i trenerkama ???? Oni su protjerali ĆETNIKE BOLAN u japankama preko Drine ! Dobro, pokoji žvaljo tipa Juke Prazine , Cace, Ćelavice I - II je imao farmerke i kalaš a ovo ostalo - sve bato bermude i japanke .
Smeće genocidno imperijalističko
E jadna...
evo japan uppravo razvaljiva belgiju, belgija japan 0:2
Proslo je i vase majke vam robovlasnicke
Ko ce ih zaustaviti?
@DrinskaRomantika volim ja putina, ali ko garantuje da nije sa njima,sve to rade za neki isti cilj.
Kad bi ja imao brašna ko što nemam tepsije a ja što bih pravio najbolju pitu kad kupim šporet. Britanija ima jake snage naročito nukelarne, ali dok je član EU. EU si upravo razvija novi lovac, a britanija izlazi iz EU. Britanija nema koem da ga proda ako tu bude sama radila, pa će kuipovati od amerikanaca ili evropljana. Kad bi jeli ko na početku priče bile ekonomski sila što više nije !
Yeßo te Derek Del Boy, Reg, Rodney, Edward i Albert Trotter tako ružnu i poremećenu, naoružaj se ti kakvom dobrom dildo-hiltovkom, valja te probiti 😂😂😂
Srbi su vojna sila, Mosnje su to osjetile na svojoj, kozi, pitajte Sarajevo i Djalajlabad
OVA HAMAN IMALA 2 IZ GEOGRAFIJE
Oce, oce, jasta ce. Kad se otkacite od EU koliko ce tacno trebati Skotima i sjeveru Irske da se i oni otkace od vas? A jedina baza za nuklearne podmornice vam je u Skotskoj. Da ih usidrite u Temzi mozda? A depo stavite pod parlament https://www.military.com/daily-news/2016/07/02/fate-of-nuclear-sub-base-in-scotland-unclear-after-brexit.html