Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne konta izgleda od vas šta je u pitanju.. Oni su dali ostavke jer vjeruju da Tereza ne treba da prihvati te uslove koje trazi EU za izlaz..da plate milijarde Evropskoj Uniji itd...
May je uradila prilicno dobrih stvari u politici, ali kad je rjec o Brexitu, radi kao nasi politicari -ne pusta kormilo dok brod plovi pravo u stjene.
EU ne treba dopustiti da je ova Tereza omalovazava i ucijenjuje iz razloga da bi takva okolnost dala priliku i drugim clanicama da izlaze iz EU a ponovo zadrzavaju prava na stvari koje su im od interesa.
Tereza sad od EU bi htjela na napravi svedski sto, pa da uzima i bira sta joj ide u racun i po ovim ostavkama iskljucivo po njenom ukusu.
...
ja mislim da oni nisu dobro promislili o svim mogućim posljedicama izlaska na svaki kraj VB, od Škotske do Sjeverne Irske, do penzića iz Britanije koji žive u Španiji, do europskih studenata koji studiraju u Londonu...