Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik koji se rodio u Livnu koje je u Bosni kaže da nikada nije želio te bosanske dokumente, hej Bože. Ja se makar ne bih hvalio ovim pred narodom da ne ispadnem malograđanin. Mrzim Željka K iz duše ali treba im ga birat dok se boje ne rastope.
Tacno se vidi da lik misli na to sa ne zeli izazvati sumnju na kriminalne aktvnosti u stilu Zdravka Mamica tj neizrucivanja kriminalaca. Covjek domena kao sto je Rimac misli na svoj potencijalno negativan PR.
Mrziš... koji si ti moron!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zvuci potcjenjivacki ovo "te bosanske dokumente", bas ruzno, stidi se zemlje u kojoj je rodjen ocito
Tacno se vidi da lik misli na to sa ne zeli izazvati sumnju na kriminalne aktvnosti u stilu Zdravka Mamica tj neizrucivanja kriminalaca. Covjek domena kao sto je Rimac misli na svoj potencijalno negativan PR.
Da misli na svoj PR ne bi ovakvu stvar objavio
Strasno.... ljudski odron , nema dalje.
Pas mu mater..
Ovom Prevarantu EU nije vise siguran teren za obavljanje "biznisa"pa seli u neuredjenu Bosnu koja i nije Drzava da bi izbjego svaku eventualnu odgovornost.
Kad se opanak popapuči,pa se uzdigne.
ovaj im je još i "normalan" - zamisli sta sve zivi u tom Hlivnu
Index hr..hahahahahaha..novine za glupane...to sa hr nema veze
Livno iliti Hlivno je draga BiH..htio ti ili ne!
U jednom U uvijek
A je*i ga ujko ostaje ujko,svi vi ne volite Bosnu,ali ne možete bez nje
Ako vjerujete Index hr -u jer oni su ovo prvi objavili,morate se zapitati jeste li vi stvarno normalni?!
G_Övno üst@škö
Nemam ja problema sa ovakvim, ali imam problem sa drzavom koja dozvoljava ovakvim da ista posjeduju ovdje. Ovakve treba na crnu listu.
Inspirisao ga Zdravko Mamić 🤣🤣🤣🤣🤣
Nikada mu ne bi trebalo dati da kroci na ovu lijepu BiH. I ne samo njemu ,svima ukinuti dvojna drzavljanstva ,pa izvoli ili BiH ili tamo neka druga...!
Počeo sa lošom reklamom za domaće goste