Povrijeđeno 66 osoba
0
Masovni sudar 259 vozila u Njemačkoj
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ suco: \'em si glup, em\' si corav a haman i nepismen ! prijedlog: nazad u osnovnu !
Jeli rikno koji fasista pas im m..... Sravnit ih treba opet!
Ovo se nama nikad ne moze desiti, jer nas \"autoput\" i ne moze primiti 250 i kusur automobila, ali zato ima naplatnih kucica kao da milion ljudi dnevno prodje.
a, tek yugo 45.
švabe su iza nas bar 100 godina. evo npr. aj nek oni razviju pitu kljukušu.
Glupsone,ako bas hoces vrijedjati de se prvo nauci malo pisati.Na kom ti je to jezika ba \"wisa\" jesa u zivotu vidio rijeci visa,viza,visum... al to tvoje nikad.. mora da si ga izvuko iz Sup-ka
papak,ovo i jeste lancani,samo sto je \" masivni\",ne mora to bolan biti bas kao lanac,bukvalno...ovo je nista drugo neg\' lancani. heil papak!!
bice jeftinih masina za uvoza...malo popeglat i vozi a platio koju milju ,,he,he
Kod nas braco draga ovoga nejma , nama treba wisa do sarajeva.. a ne do autoputeva.. pa i ovo malo sto imamo \"auto-puta\" to je za nas luksuz .. ali neka ima Boga... Bogom se kunemo da auto-put dobit necemo , bar prije 20320 hidzretske god ... Amin
sta kaze reis na ovo?
@sućo brate mili ja ne znam sta ti vozis, mozda kamion (radis za neku spediciju etc) ali u De su ceste X puta bolje nego kod nas.. njihovi autobahni su nesto sto mi necemo vidjeti ni za sto godina. ja sam neki dan gledala reportazu o A2 i tu se inace kod njih desavaju najgore saobracajne nesrece, kamiondzije ilegalno pokusavaju prevesti neke stvari ili im je teret nepravilno zbrinut.. @Kobra fkt kao scena iz kobre.. ^^
Ovo isto scena iz one serije UZBUNA ZA KOBRU - ko je gledao. Zao mi bilo Fuxa kad je poginuo, umalo nisam zaplakao :( Onoliki covjek pogide. Probo ga onaj ludjak harpunom.
Jedini auto put da valja u Njemačkoj je od Minhena prema Nimbergu a sve ostalo je šrot od auto puta.. Ja sam skoro išao od Minhena prema Študgartu pa to je katastrofa od auto puta ili recio Nimberg -Frankfurt,nije ni čudo kad se takve saobraćajke dešavaju.. Sigurnije je otići iz Tuzle za Sarajevo preko Olova i Kladnja nego od Wilsburga prema Frankfurtu autoputem..!!!
Svi mi podudlajte !!!
da se ovo kod nas dogodi danima bi trajao kolaps u prometu