Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Štrajkači traže od belgijske vlade da ne povećava starosnu granicu za odlazak u penziju sa 65 na 67 godina do 2030. godine, kao i da zadrži periodično povećanje plata u skladu sa rastom troškova života, što je nova belgijska Vlada obećala prije izbora održanih ranije ove godine." PREPIŠI OVO NARODE BOSNE I HERCEGOVINE! NI KOD TEBE NARODE NISU PRIMANJA USKLAĐIVANA SA TROŠKOVIMA ŽIVOTA, A TI ŠUTIŠ LI ŠUTIŠ! Zamisli samo gdje je njihov standard, a gdje je naš?! Šta bi tek radili da su na našem mjestu?!
Kako je krenulo eu ce ipak biti toplo ove zime..
tamo su normalni ljudi koji traže prava, a u bosni su huligani koji pale parlament puu ebem li vam mamu kliksavu ništa nemate pametnije radit nego to pisat