Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da znamo da su ovo zene???
To Amere care. Svaka ti dala.
Potpuno se slazem! Religuja je opijum za narod. Kad cemo shvatiti da su hodze, svecenici i popovi obicni paraziti i prosvjednici koji varaju lakovjerne da bi obezbijedili sebi lagodan zivot bez rada????
Ovo zene??? Ovo su zakrabuljeni pingvini...Ovo je nevjerovatno, u DVADEST I PRVOM STOLJECU... E, moj Muhamede al si im ga surdlukno...Nevjerovatno... Dobro je Marks rekao: Da je religija opijum za narod\", a ja bih dodao sto gluplji to religiozniji..
Milošević, Karadžić, Sanader, Dodik, Gadafi, Saleh ... ( nikad kraja luksuznim mafijašima ) ... uh, uh ... kuda to srlja ova planeta ???
prepoznatljivo za a.t.e.i.stičke nasljednike gena m.a.j.m.u.n.a (urednistvo sa-x) da pustaju da se komentarisu teme koje su religijske obojene.
Zao mi te Boga mi...
Jel se to meni obracas? Ako da, ja sam Bosanac i ne mogu smislit ovih nindza, nije im Bog dao ljepotu da je sakrivaju ! Ako se vec pokrivaju, nek pokriju bar pola, a ne sve
Ti si svoje odsvir\'o. Posljednji ocajnicki trzaji ahahahahahhahahhahahahahahahahahhahah Sto volim ove ocajne vlastodrsce kako samo postanu ocajni jooj pa to je milina vidit
diVi ih Boze :S
to ti babo m.at.er svakog dana lešio ko k.r.ma.ču u kupusu pa ti se od njeg osladilo?
upravu je Alija Abdulaha Saleha,zene treba tuc i kad su upravu