Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proklete Sije All.ah ih sprzio!
o ovome se ne govori previse u zapadnim medijima..
jadan narod, pobiše ih ti islamsko teroristčki diktatori na vlasti.
hahhhahah.. što ga se baljuge mlate. samo naprijed, ionako mi je svejedno koja strana će pobjediti. babini vs alijini.
Shlash navodi da Sirija mora na sve načine pomoći pokretima u tim zemljama, posebno ističe kako bi \"Katar morao biti idući\". Štoviše, Shlash poziva i na vojni obračun protiv Katara: \"Imam zahtjev kojeg će Bog lako ispuniti, a to je da naša vojska i naš predsjednik - Bog ga poživio - naprave jednu stvar: ako jednog dana Turci izvedu nekakve operacije protiv nas, za ime Boga, lansirajmo nekoliko raketa na Katar\". Ahmad al-Shlash je poprilično kontroverzna ličnost, list Business Insider prenosi kako je prošle godine u srpnju izjavio da bi tadašnjeg američkog ambasadora u Siriji trebalo likvidirati. Toliko dupelizci iz Klik-a
Jedan od sirijskih plemenskih vođa, Ahmad al-Shlash, rekao je u razgovoru za sirijsku TV postaju Al-Dunya kako bi Sirija trebala sada uzvratiti istom mjerom protiv onih koji financiraju i naoružavaju pobunjeničke skupine unutar njihove zemlje. Po pitanju prosvjeda u Saudijskoj Arabiji i Bahrainu Shlash je rekao: \"predlažem da ih se financira i da im se pošalje oružje, jer se ti ljudi danas nemaju čime braniti. Golih prsa se bore i suočeni su s oružjem vehabijskog režima.\"
Nadam se da ce ustati narod u Siriji protiv ovog monstruma i izabrati drugog predsjednika, a ovom Assadu se mora sudit zbog zlocina protiv covjecanstva i genocida. FREEDOM FOR SYRIA!
Placenici su pobili nevine civile,i pobili su pripadnike armije....sram da ih bude i stid...zar je to vrijedno novca kojeg su primili od zapada ? Vrijedniji su im novci od zivota ljudi...SRAMNO ! Naprijed Sirija u borbi protiv placenika !
Veliki teroristički napad u Damasku - najmanje 55 mrtvih u eksploziji dvije auto-bombe, preko 300 ranjenih (nastavak) UN promatrači već su stigli na mjesto napada kako bi izvršili inspekciju. Vođa mirovne misije Kofi Annan osudio je smrtonosni napad u Damasku i još jednom pozvao \"sve strane da prekinu s nasiljem\". Od kada je formalno proglašeno primirje 12. travnja, dogodio se niz terorističkih napada. Posljednji veliki napad bio je 27. travnja kada je bombaš samoubojica, opasan dinamitom, raznio sebe i pritom ubio 9 osoba i ranio 26. Jučer je zakopana bomba eksplodirala samo nekoliko sekundi nakon što je kraj nje prošao UN-ov konvoj. Situaciju je komentirao i ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov koji se trenutačno nalazi u Pekingu, iz njegovog komentara daje se naslutiti direktna upletenost trećih zemalja: \"Očito je da neki od naših partnera rade pojedine praktične stvari u svrhu eksplodiranja situacije u Siriji - u direktnom i indirektnom smislu te riječi\". i
Zasto ovo glasilo nepise istinu i pise samo ono sto mu drugi plasiraju? Veliki teroristički napad u Damasku - najmanje 55 mrtvih u eksploziji dvije auto-bombe, preko 300 ranjenih Prema posljednjim informacijama najmanje 55 osoba je poginulo, a 372 je ranjeno u terorističkim napadima koji su danas pogodili glavni grad Sirije, Damask. Dvije auto-bombe eksplodirale su ispred zgrade obavještajne službe. Do napada je došlu jutros u trenutku kada su zaposlenici dolazili na posao, prenosi RT. Priopćenje sirijskog ministarstva unutarnjih poslova: \"U 07:56, četvrtak 10. svibanj 2012, u vrijeme kada stanovnici odlaze na posao, a djeca u školu, na prometnoj sekciji al-Qazaz u južnom djelu Damasku, u blizini zgrade obavještajne službe, teroristička skupina izvela je 2 bombaška napada u manje od 1 minute\", prenosi SANA.
Ne mogu da shvatim ovaj narod Sirije, nesta protestuju umjesto da uzmu oruzje u ruke i da se bore.