Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djelulu kao intelektualci na slikama
Oni su samo ludi.
Trudo. On napisao nesto.
Čist primjer terorizma.
Sta ce sad justin zabranit nozeve da se prodaju?
Sanderson, staro islamisticko prezime iz Sirije!!!
Nisu muslimani pa nije terorizam, aha kontam?
Vjeru komentarisu oni koji su najmanje upuceni, jer ne citaju vjerske knjige nego su izlozeni raznim uticajima. U islami nema terorizam. Ojajxko ucini teroristicko djelo nije musliman. Moze on imati muslimansko ime, ali nije musliman neko ko oduzika zivote. To je neoprotiv grijeh koji te izvodi iz vjere htio ti ili ne. Po islamu onaj ko ubije jednig covjeka kao da je ubio cijelo covjecanstvo. Dakle, terorizam i islam nemaju nikakvu poveznicu.
To ne znaci da ne postpji dzihad. Dzihad znaci borba i borba je propisana kao obavezna. Borba za pravdu i istinu, istrajnost u dobru. Pri tome je oruzje zadnje sredstvo za borbu. Svaki dan se mi svi za nesto borimo. Borba je propisana i hriscanima i jevrejima. Samo je u islamu malo jasnije napisana ta obaveza. Ne mozes ti biti vjernik, a nijemo posmatrati nepravdu ili je nekom ciniti. Onda nisi vjernik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Blago njima, živi ih tako 2000, u slijedecem mjestu udaljenom par km, 200 ljudi. I tako dalje. Pa da se barem malo opuste i dosjetke da preuzmu ove ovolike izbjeglice iz Evrope, da nasele ta područja.
da nije mozda kršcanski hrisčanski jevrejski teroristicki cin slucajno,ma ja kada vidite da nije islamsko prezime ne mere biti teroristicki cin
a ja mislio tamo u sjevernoj americi samo mogu biti masovne pucnjave, kako oni kazu, a eto u kanadi gdje je oruzje zabranjeno desi se ovo. Ne ubija puska nego covjek. Nego u SAD'u hoce da oduzmu obicnom narodu oruzje da ih jos vise mogu da tlace i kontrolisu, a kad su ljudi naoruzani ipak vlada nemoze bas tako lako da ih kontrolise. Zanimljivo je da posle SAD'a po glavi stanovnika najvise oruzja ima u Srbiji, nije ni cudo sto otan nije smeo kopneno da udje u Srbiju, svi naoruzani.