Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi ovakvih sto blate Muhameda poslanika dodze mi da prihvatim Islam to je jedini covek koji mrava nebi zgazio..prisustovao sam na mnogim dogadzajima religija nijedan svestenik ili pop nema ruzne reci o Muhamedu..i nadze se neki neuki glupan koji nije video unutrasnjost nijedne Bogomolje fa prepoveda o verama..
Vojskovodja koji ne bi mrava zgazio? Pa gdje si ti historiju ucio??
nazalost VERUJES U BAJKE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prevod je cool... "pripadnici Islamske državne grupe"...
IS= US
USIS
Srpska posla!
Nemesajmo uvek veru u ovo iza ovog meni lici Amerika Izrael ..
Vjera je naj opasniji otrov, koji ubija narod,i uništava napredak čovječanstva !!!
Vjernici su jedna velika svjetkska masa kukavica i glupana... Zato i vjeruju u nesto vanzemaljsko jer se bojeI ZIVOTA I SMRTI... Al dobro je, citav svijet vam se smije i gleda kako se medjusobnokolju. Amerikanac pametan, baci kostz a Iranci pohrle hahahah. Isto kao i ovdje Srbi sto su pohrlili kad im je Lord Karington i onaj Francuz dao ovlasti da ubijaju.
Apsolutno, religije su otrov...
Americki placenici pod imenom islamska drzava.
@MAGA2020 Dosadni ste vi sa tim sto ste slijepi. Naravno da usa i izrael stoji iza vecine ratova od drugog svjetskig rata. Sta rade usa trupe u arapskim drzavama ?
@Dino Z jel ti USA vojnik pucao sa Vraca, jel USA vojnik pucao na kapiju. Sta rade USA vojnici u arapskim zemljama? Cijim masinama arapi crpe naftu? Da odu sutra bi te bradonje kupile za par dolara rusku nuklearku i aktivirali je. Ti USA vojnici drze tu gamad pod kontrolom da ne najebemo svi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)