Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se ovo desava sa naroda i citavog svijeta u cjelini, puca na djecu toj samo hitler radio i genocidasi u Bih a ja ima brejvik sto mu karadzic i smrdic bili idoli.
Ma musliman iz Bosne...
Mozda je i siptar...Puko mu qurac kada je cuo sta radi UEFA
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2014/10/18/bivsi-agent-britanske-tajne-sluzbe-ono-sto-spremaju-covjecanstvu-je-nevjerojatno/
i opet Islam vjera nasilja,ubijanja a ostale vjere su bez i jednog grijeha...
@lik 5555 moja vjera nema veze sa takvim sto ubijaju u ime vjere oni samo sebe zovu muslimanima a nisu ni 0.0001% muslimani.Qu'ran ne dozvoljava ni jedan vid nasilja a pogotovo ubistva i samoubistva.Kada dodu kod Allaha za kojeg ubijaju nevine civile "vidjecemo" koliko ce im On to "cijeniti".
Ovakvi napadi uvijek Petkom. I Sandy Hook je bio na petak. Sejtan voli da ubija ljude petkom.
Vecina i najveci napadi su Petkom i Utorkom.