Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I EU ima svog Dodika. :D
Nick Caige, ili kako se vec zove onaj Britanac je najinteligentniji euroskeptik u EU. Njegove izjave treba emitovati u 19:27, da raja vidi sta je ta EU
Ali EU ti je oformila javni servis u BIH tako da ti to neće nikad objavit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se slušaju takve ko ti, dan danas bi još harao Milošević..
Stvarno nema sta Milorad Dodik se pridruzivati Jedinstvenoj Rusiji, od Vladimira Putina stranci, kad evo moze naci koalicionog partnera u Le Penki ili lepenki :D Lepenka je tako naucila od Dodika par izjava: 1. Francuska zauvijek, EU dok mora 2. Francuska je trajna kategorija 3. Mi samo od EU vidimo stetu, nezavisnost Francuske je imperativ 4. Kredit od 3,5 miliona eura svom sinu za vocnjak cu dati, da ne bi bio klosar i narkoman 5. Svaki put kad kad se popenjem na zgradu Vlade Francuske vidim Amsterdam 6. Za Francusku je neprihvatljivo obiljezavanje 9. maja 7. U Njemacku se doseljava 500.000 Arapa sto je prijetnja i po Francusku 8. Brisel je Teheran 9. Francuska je bolji dio EU 10. Ne namjeravamo ucestvovati u izgradnji EU, jer samo od toga imamo stetu 11. Za reprezntaciju EU navijacu samo kad igra protiv Turske
Moze jos izjava: Sa Wildersom sam sklopila presutni dogovor o unistenju EU Zbog Brisela, EU ne mogu dozivljavati kao svoju drzavu Pariz je nama glavni grad, a ne Brisel Mobilisali smo ukupne kapacitete u Francuskoj Francuska je lider svijeta Kada se prihvate svi uslovi Francuske, EU moze postati savez nezavisnih drzava Merkelova je bila veoma korisna za Francusku, dok je ona na vlasti u Njemackoj, mi znamo sta nam oni iz Brisela i Berlina misle i zele Predlozicemo amandmane na ustav EU i u njega ugraditi odrednicu o referendumu :)
nama je svejedno da li će se raspasti ili ne, mi smo svejedno zavisni od medjunarodne sise
SIsaju i oni nas, čekaj samo dok upadnemo još malo u MMFov bunar, vidjećeš onda ko koga sisa :D
drug moj, mi definitivno nemamo šta prodati da bi vratili dug. sve nam je u fzi raspada a ništa se ne obnavlja. hrvati imaju otoke a mi go Q.. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svako društvo kad dosegne svoj ekonomski optimum krene se raspadati. razlozi se lako pronađu, mada niko neće reći pravi razlog, a to je novac. dakle koza la pen ne treba da se brine, snovi će joj uskoro biti ostvareni.
Nije ona budala zna da ce s tom pricom imati uvjek dovoljno za mandate glasova, a jos bolje je biti opozicija nego pozicija, samo kritikujes i kasiras...
možda je bila na praksi kod ovih naših političara. oni su u zamajavanju naroda eksperti.
...obična populistička šuplja...pođonila naše ublehaše, cilja na podršku najglupljih i najprimitivnijih, kojima je svako drugi kriv za sopstveni penis od života...
Je3em joj ja mater.
konacno neko pametan!
cuveni mrzitelji svega sto je islamsko Gert Wilders i ova Le Pen
sto im Eu sluzi kao orpavdanje za vlastitu propast,I da nema EU trazili bi razlog a u sebi ga nikad niste nasli,Sto njemackoj ne smeta EU,zato sto je stabilna i sa i bez EU,A vi niste
sto im Republika Srpska sluzi kao opravdanje za vlastitu propast,i da nema RS trazili bi razlog a u sebi ga mikad nista nasli,sto bilo kome ne smeta RS,zato sto je stabilna a sa i bez RS a vi niste Moze ovako?!?
Cetnitet stabilan? wahahahahaha Pa dobro stabilan je na dnu dna jer daljke potonuti nemoze hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno i neka dobra vijest iz Evrope! Ako,ako... Predvidjam i zelim im gori i krvaviji raspad nego sto je bio gradjanski rat u SFRJ! A sve na to podsjeca,pogotovo njemacko uzimanje stvari u svoje ruke i zelja da podjarme sve ostale!
Dobro si vas opisao, svaka cast samo izbaci Njemacku i ubaci Serviju
Ti si mentalno hendikepiran... Da ti nisi "Bosnjak" kume?!? To bi objasnilo neke stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raspasce se i bez gospodje Le Pen, ali svaka cast na inicijativi.
Uvijek je Amerika bila na zapadu, a Rusija i Kina na istoku. Evropske zemlje su malo starije od EU i nisu nedonoscad nesposobna za samostalan zivot.
Odlična ideja! Samo ne znam kako ćeš ti kao pojedinac to postići. Evo ugledaj se na Dodika kojem oderaše guzove lizanjem. Dobro, tebi će nešto drugo oderati :)
plavusa
Nek je, bar ce profitirati ako se EU raspadne hahaah.